вторник, 18 ноября 2014 г.



Щоразу, коли якийсь какляцкій нацистський політик, розмірковуючи про Укрію, включає трек "Це наша єдина Україна, і Європа і Піндосiя нам допоможуть", я насилу стримуюсь, щоб не уеб@ть демагога в прямому ефірі.
Якi, блядь, "єдинi" і який дурень їм допомагатиме? Ти хоча б раз спостерігав їх вживу? Ти відчував стійкий нафталіновий чад натовпу бендеровських геронтів, агресивно ностальгучих за євроцінностi і дармівщину, щоб член без потреби і пидораси всі були, щоб сало було даром і горілка - з тризубом на "безкозиркцi". Ти бачив орущіе згнилі пащі цих убогих і жебраків "громадян" і "громадянок" на панелях Європи, Туреччини, в кожній львівській підворітні, в тернопільському привокзальному сортирі і на всіх дорогах Укріі, присутніх тільки заради того, щоб кричати "сала хероям" і "ми за едину Укрію, сала Бендері", щоб ніхто не зазіхав на їх священне право скакати з голими висячими цицьками і бути тупою худобою присутній всім стадом в Європi?
Про що ти мариш, політик? Щоб тобі вугілля дав Донбасс, газ - Росія, і щоб весь світ тебе годував? Давай я прийду до тебе додому. З'їм твою вечерю, вип'ю твоє вино, суну за щоку твоїй дружині і доньці, хочеш? Ні? Дивно, але ж ти так і робиш ... адже я теж "ваш громадянин" і про мене теж "треба дбати". А раптом я саме ТАК бачу турботу про мене, хіба мало...?
Що? "Вихожу за рамки пристойності"? А продаж Укрii піндосам і жидам за тушонку і презервативи не виходить...?!
Тому завалі еб@ло, какло-політик. Твоя задача - організувати коридор і карантин для тих, хто ще піддається лікуванню і не хоче жити в такій "незалежній". Про тих, які доскакалися до нацизму потрібно забути, не забувши при цьому повністю відключити їх території від комунікацій та фінансування, і обнести залізними гратами це стадо мавп... а краще розбомбити нахер як вони самі мріяли це зробити з іншими. І через два-три місяці можна буде починати технічну рекультивацію убогій Укріі.
І якщо ти цього досі не зрозумів, політик, то вже сьогодні передай своїй дружині, щоб починала готувати вечерю. Ну і щоб сама с донькою теж ... готувалися.

Комментариев нет:

Отправить комментарий